Vervoer en Verkeer

Wat kun je verzekeren

Home // Verzekeren // Vervoer en Verkeer

Bescherm jezelf, je vervoersmiddel en anderen

Onze Vervoer en Verkeer verzekeringen bestaat uit verschillende verzekeringen voor jouw auto, brommer, scooter, motorfiets, (elektrische) fiets of oldtimer. Samen stellen wij jouw verzekeringen helemaal in, zoals jij het wenst. Dat is verzekerjebeter.nl!

Vervoer en Verkeer verzekeringen

Je bent als automobilist verplicht om je te verzekeren tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). Je kunt je ook verzekeren voor schade aan je eigen auto, waarbij je kunt kiezen voor beperkte of volledige dekking.  Standaard is bij volledige dekking bijvoorbeeld meeverzekerd..

Het aantal motorrijders in Nederland is de afgelopen jaren sterk gestegen. Heerlijk toeren door de polder of dagelijks de files omzeilen? Voor beide categorieën hebben wij een complete verzekering. Met dekking van diefstal, brand, storm, tot ‘ontmoetingen’ met overstekend wild.

Of je lange fietstochten maakt of even boodschappen doet met je fiets, met de fietsverzekering van verzekerjebeter.nl kun je met een gerust hart de weg op. Kies je gewenste basisdekking en verzeker je beter, ook voor een elektrische fiets.

Zonder zorgen op pad met je brommer of scooter? Met de bromfietsverzekering van verzekerjebeter.nl is dat mogelijk en bent u uitstekend verzekerd. Gaat het om een leuk dagtochtje enkele keren in het jaar of rijd je dagelijks naar werk of school?

Ben je de gelukkige bezitter van een fraaie auto van meer dan 25 jaar oud? Voor de hobbyist en recreatieve rijder hebben wij een unieke verzekering. Op basis van een taxatierapport van je ‘oudje’ biedt verzekerjebeter.nl de beste oplossing.

Wil je graag meer weten?

We maken graag persoonlijk kennis, voor een voorstel op maat