Zakelijk

Wat kun je verzekeren

Home // Verzekeren // Zakelijk

Je onderneming goed verzekeren

Onze Zakelijke verzekeringen bestaat uit verschillende verzekeringen voor jouw onderneming: verzeker je personeel, verzeker je aansprakelijkheid, en jezelf als er iets met je gebeurd met een AOV. Samen stellen wij jouw verzekeringen helemaal in, zoals jij het wenst. Dat is verzekerjebeter.nl!

Zakelijke verzekeringen

Je bent ondernemer, de zaken gaan uitstekend en je kunt prima rondkomen. Dan gebeurt er echter iets waardoor je voor langere tijd niet kunt werken, een ongeluk, ziekte. Je inkomen valt hierdoor (gedeeltelijk) weg en de financiële zekerheid die het gezin eerst had wordt al snel minder.

Als ondernemer krijg je te maken met veel risico’s. Sommige hiervan kun je best nemen, andere kunnen je veel geld kosten of zelfs het voortbestaan van je onderneming in gevaar brengen. Via verzekerjebeter.nl kun je een compleet pakket van bedrijfsverzekeringen samenstellen.

Personeel is een zeer belangrijk onderdeel van je bedrijf. Je wilt de zaken rondom je personeel dan ook zeker op orde hebben. Als je hierin investeert, bind je goede werknemers aan je bedrijf en blijft het personeel tevreden. Je hebt echter geen invloed op de risico’s die personeel met zich meebrengen.

Wil je graag meer weten?

We maken graag persoonlijk kennis, voor een voorstel op maat