Woon en Leven verzekeringen

Wat kun je verzekeren

Home // Verzekeren // Woon en Leven verzekeringen

Bescherm je huis, jezelf en als er iets gebeurd

Onze Woon en Leven verzekeringen bestaat uit verschillende verzekeringen voor jouw woning, spullen en mocht je jezelf extra willen verzekeren tegen overlijden, of als je bijvoorbeeld een geschil krijgt met iemand. Samen stellen wij jouw verzekeringen helemaal in, zoals jij het wenst. Dat is verzekerjebeter.nl!

Woon- en Leven verzekeringen

Het geheim van een goede inboedelverzekering lijkt vooral de juiste waardebepaling, zodat je de juiste premie betaalt voor je spullen. Dat je tafel tot de inboedel behoort is logisch, maar hoe zit het met je fototoestel of mobiel? Dat past er bij ons ook in.

Je huis is waarschijnlijk je grootste bezit en dient optimaal verzekerd te zijn voor onverwachte gebeurtenissen. De woonhuisverzekering van verzekerjebeter.nl is een zeer complete verzekering met weinig uitsluitingen.

Onze aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de schade die je een ander hebt berokkend. Ook als je kind of je huisdier dat doet. Bij ons heb je geen eigen risico en heb je de keuze uit een verzekering voor jezelf, met je partner of met je hele gezin.

Een geschil zit in een klein hoekje. Het is dus altijd aan te raden om altijd rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Hiermee ben je verzekerd van deskundige rechtshulp en advies bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten, huurgeschillen en verkeersongevallen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Thuis, tijdens het sporten of onderweg in het verkeer. Zo’n klein ongelukje kan grote financiële gevolgen hebben. Met de ongevallenverzekering van verzekerjebeter.nl krijg je eenmalig een uitkering als een gezinslid voor altijd invalide wordt of overlijdt.

Het overlijden van een dierbare is al tragisch genoeg. Dat mag niet leiden tot financiële malaise. Daarom bieden wij een passende overlijdensrisicoverzekering voor jou en/of je partner. Dan wordt bijvoorbeeld de hypotheek of een lening gewoon afgelost.

Wil je graag meer weten?

We maken graag persoonlijk kennis, voor een voorstel op maat