Loes Timmermans, en verzekerjebeter.nl

Home // Actueel // Loes Timmermans, en verzekerjebeter.nl

Op 1 juni 2017 is de formele overname dan echt daar en zal Loes Timmermans het bedrijf van haar vader Jan Timmermans overnemen. Administratie Adviesburo Timmermans is reeds jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van uw administratie, advisering en fiscale ondersteuning.

Op 1 april 1981 nam Jan Timmermans het bedrijf van zijn vader over en sindsdien heeft hij een mooi en trouw klantenbestand opgebouwd. Jan gaat zijn werkzaamheden echter langzaam afbouwen om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Na 36 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben geleid, zal hij per 1 juni een stapje terug doen.

Met genoegen brengen we u op de hoogte dat zijn dochter, Loes Timmermans, in zijn voetsporen zal treden en daarmee het bedrijf in zijn 3e generatie gaat voortzetten in het door haar opgerichte bedrijf Timmermans Administratie Advies Kantoor (TAAK), en tevens zal hierdoor Verzekerjebeter.nl worden gecontinueerd onder L. Timmermans Assurantiën B.V.. Jan zal nog enkele jaren zeer betrokken blijven bij het bedrijf om al zijn werkzaamheden op zorgvuldige manier aan Loes over te kunnen dragen. De overname per 1 juni brengt voor u als (potentiële) klant dan ook geen grote merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw administratie en advies en garanderen de service die u de afgelopen 36 jaar van ons gewend bent.


Tot snel op ons vertrouwde adres,

Loes Timmermans